top of page
Aanmelden

Kom jij als trotse Apeldoorner ons team versterken?

Ben jij die trotse Apeldoorner die het

team cityhosts komt versterken?

Wij zijn continue op zoek naar versterking van het team van trotse en gastvrije cityhosts voor ons cityhostschap.

 

Ben jij degene die het team cityhosts komt versterken? Meld je dan aan via het aanmeldformulier! De groep cityhosts hoopt een weerspiegeling te zijn van de Apeldoornse inwoners.

Cityhost ben je op vrijwillige basis, je dient inwoner van de gemeente Apeldoorn en minimaal 18 jaar te zijn. Het is mooi als je meerdere talen spreekt maar absoluut geen verplichtingen.

Leuk om te weten

  • Je kunt als cityhost een kennispas aanvragen, waarmee je attracties in de omgeving gratis bezoeken, tevens krijg je van ons wekelijks een evenementenoverzicht gemaild zodat je weet wat er in Apeldoorn te doen is.

  • Er worden voor alle cityhosts ongeveer 2 x per jaar bijeenkomsten georganiseerd op leuke locaties in Apeldoorn waarbij we proberen de kennis over Apeldoorn te verbreden en waar je onder het genot van een drankje gezellig kunt bijkletsen met je collega's. Ook worden er regelmatig andere uitjes of activiteiten georganiseerd waar de liefhebbers aan deel kunnen nemen.

  • Iedere cityhost krijgt een kledingpakket van ons, dat tijdens de werkzaamheden gedragen dient te worden zodat je voor bezoekers goed herkenbaar bent. We hebben als standplaats een bakfiets met een grote parasol, hier ligt standaard informatie in over Apeldoorn, de bakfiets wordt op de meeste evenementen ingezet.

  • Je wordt minimaal 2 x per jaar ingezet tijdens een evenement, de shift duurt 2 of 3 uur en je staat altijd met meerdere personen, je gaat dus nooit alleen op pad.

Als je geïnteresseerd bent om je aan te melden als cityhost kun je een mail sturen naar cityhost@apeldoornmarketing.nl

cityhost%20apeldoorn%20rondleiding_edite
bottom of page